Vrienden worden

Zo word je Vriend van het Amsterdamse Bos

Als Vriend van het Amsterdamse Bos ondersteun je onze missie om ‘ons Bos’ toegankelijk en oorspronkelijk te laten blijven. Een bos waar álle gebruikers – wandelaars, hardlopers, natuurliefhebbers, rustzoekers, hondenbezitters, trainers, ruiters, recreanten, vissers, watersporters, noem maar op –  in vrijheid en met begrip voor anderen, gebruik van kunnen maken.

Drie opties om Vriend van het Amsterdamse Bos te worden:

1. Jaarlijkse donatie

Met een donatie van minimaal € 15,- per jaar ben je al Vriend van het Amsterdamse Bos. Vul dan onderstaand formulier in. Je hoeft in dit formulier alleen je naam en je e-mailadres door te geven en eventueel wat aan te kruisen. We stellen het op prijs als je – geheel vrijblijvend – ook je adresgegevens intypt, dan weten wij waar onze Bosvrienden zoal wonen. 

Wil je liever niet dat je donatie jaarlijks doorloopt? Stuur dan een opzegmail naar info@vriendenamsterdamsebos.nl

2. Eenmalige donatie (met ANBI)

Natuurlijk kun je ook eenmalig schenken of doneren aan Stichting Vrienden van het Amsterdamse Bos. Vul dan onderstaand formulier in. Je hoeft in dit formulier alleen je naam en je e-mailadres door te geven en eventueel wat aan te kruisen. We stellen het op prijs als je – geheel vrijblijvend – ook je adresgegevens intypt, dan weten wij waar onze Bosvrienden zoal wonen. We zijn blij met ieder bedrag.

Stichting Vrienden van het Amsterdamse Bos is aangemerkt als ANBI-instelling bij de Belastingdienst. Ook periodieke schenkingen van 5 jaar zijn mogelijk. Zie Fiscale informatie – ANBI.

3. Donatie via overmaking oude stijl

Je kunt ook doneren aan Vrienden van het Amsterdamse Bos zonder digitaal gedoe van QR-code of Mollie-incasso. Gewoon een bedrag (minimaal € 15,-) overmaken naar Stichting Vrienden van het Amsterdamse Bos IBAN NL64 INGB 0005 0560 60. Vermeld op de overmaking bij mededelingen graag iets over je donatie: voor welk jaar en waarom, en eventueel je e-mailadres.


Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Straat

Postcode

Plaats

Land

Bericht

Bedrag €*