Vrienden worden

Wat leuk dat je interesse hebt om vriend te worden van het Amsterdamse bos. Met jouw bijdrage kunnen wij ons blijven inzetten voor dit prachtige stuk natuur en alles wat er te doen is. We zijn blij met iedere gift; hoe klein of groot hij ook is. Donaties kun je gemakkelijk en op verschillende manieren maken: waar, wanneer en hoeveel je past.

Jaarlijkse donatie
Al met een donatie van €15,- per jaar kun je vriend van het Amsterdamse bos worden. Naast veel dank ontvang je als vriend vier maal per jaar de Bospost. Wil je graag net een beetje meer doen voor het bos? Dat kan. Je bepaalt namelijk zelf welk bedrag gewenst is.

Eenmalige donatie
Uiteraard is het ook mogelijk om een eenmalige schenking te doen. We zijn je ontzettend dankbaar. Met de eenmalige schenking doneer je mee aan het behoud en beheer van ons prachtige bos. Ook het bedrag voor de eenmalige donaties zijn zelf te bepalen.

Goed om te weten: Stichting Vrienden van het Amsterdamse Bos is aangemerkt als ANBI-instelling bij de Belastingdienst, een gift is fiscaal aftrekbaar. Zie Fiscale informatie – ANBI.


Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Straat

Postcode

Plaats

Land

Bericht

Bedrag €*